Achter elke zak chips en reep chocolade zit een productieproces dat die producten bij de consumenten brengt. 'Food Factory' biedt een inkijkje in deze processen.
Komende tv-uitzendingen
Voeg toe aan MijnGids
Vannacht 01:20 - 01:45h
Vannacht 01:45 - 02:10h
Morgen 06:25 - 06:55h
Overmorgen 01:25 - 01:55h
S4 · 12/30 · Achter elke zak chips, elk blikje bier, elke reep chocola en ieder brood zit een enorme industriële productielijn. Food Factory biedt een boeiend kijkje in de bijzondere processen achter ons voedsel.
Overmorgen 01:55 - 02:15h
S4 · 13/30 · De geheimen achter een paar favoriete lekkernijen: romige curry en Ben & Jerry's.
Overmorgen 05:15 - 05:35h
Overmorgen 05:35 - 06:00h
S3 · 25/26 · Hoe worden lasagne, voedzame brownies en Canadese esdoornstroop geproduceerd?
Overmorgen 06:00 - 06:25h
Overmorgen 06:15 - 06:25h
Overmorgen 06:25 - 06:55h
15 februari 2025 01:25 - 01:55h
S4 · 15/30 · Deze keer: 'tofurkey' en chocoladerepen met pindakaas.
15 februari 2025 01:55 - 02:15h
S4 · 16/30 · Deze keer: chocoladerepen en red velvettaart.
15 februari 2025 06:00 - 06:15h
15 februari 2025 06:15 - 06:25h
15 februari 2025 06:25 - 06:55
S5 · 2/26 · Dit keer: kersensnoepjes, macaroni van durumtarwe, flan-cheesecake-crostata van cranberry's en chakri, een Aziatische snack.
16 februari 2025 01:50 - 02:15h
16 februari 2025 06:00 - 06:15
S5 · 1/26 · Te zien is hoe rode drop, een saus van mayonaise en siriracha, borek met spinazie en feta en amandelwafeltjes met chocola ertussen, worden geproduceerd.
S4 · 7/30 · De geheimen achter een paar favoriete lekkernijen. Met kaneelgebak en veganistische koekjes.
17 februari 2025 06:25 - 06:55
S5 · 6/26 · Esdoornsiroop van hars, popcorn met toffee, modern Turks Fruit uit Canada, en sap met druivensmaak, gemaakt van appels.
18 februari 2025 01:30 - 02:00h
18 februari 2025 02:00 - 02:20h
18 februari 2025 06:00 - 06:15
S5 · 5/26 · U-NO-repen, kaascannelloni gemaakt met enorme vellen pasta, rijstnoedels en een team dat flespompoenen bereidt.
18 februari 2025 06:20 - 06:25h
S4 · 8/30 · De geheimen achter een paar favoriete lekkernijen. Met dierenkoekjes en pittige zoete sojabonen.
18 februari 2025 06:25 - 06:55
19 februari 2025 01:30 - 01:55h
19 februari 2025 01:55 - 02:20h
19 februari 2025 06:00 - 06:20
19 februari 2025 06:15 - 06:25h
S4 · 9/30 · De geheimen achter een paar favoriete lekkernijen. Met Hershey's chocolade en kikkertjes.
19 februari 2025 06:25 - 06:55
S5 · 10/26 · Deze keer: crackers van kaas en pindakaas, repen van aardbei en chocola, dumplings met blauwe bessen en gezonde chips van boerenkool.
20 februari 2025 01:15 - 01:40h
S4 · 25/30 · Achter elke zak chips en reep choclade en elk blikje bier en brood zit een productieproces dat die producten bij de consumenten brengt. Food Factory biedt een inkijkje in deze processen.
20 februari 2025 01:40 - 02:05h
20 februari 2025 06:00 - 06:15
S5 · 9/26 · Deze keer: peperdure, duurzame kaviaar, een shepherd's pie van zoete aardappel en kalkoen, risottoballetjes en truffels met ijswijn.