Over een week sluit de stembus voor de kwalificatieronde van de Televizier-Ring Online-videoserie 2025. Bekijk snel welke series er nu aan kop gaan en stem mee!
Chef-kok Gino d'Acampo maakt een culinaire reis door Italië.
Komende tv-uitzendingen
Voeg toe aan MijnGids
Morgen 22:00 - 22:30
S4 · 3 · Bij het Comomeer proeft Gino D'Acampo een populair drankje: de Bellini. Hij gaat op zoek naar de geheime ingrediënten van deze lokale specialiteit. Samen met enkele vissers maakt hij het broedseizoen van de agone mee, een zeldzame haringsoort die maar 15 dagen per jaar tot aan de oppervlakte van het meer komt.
Morgen 22:30 - 23:00
S4 · 4 · Umbrië is ongetwijfeld het groene hart van Italië, maar het is tegelijk ook een regio met ontelbaar veel charmante dorpjes. Gino D'Acampo begint in het mooie Spoleto, waar linzen centraal staan in de keuken. Daarna trekt hij naar Norcia, de culinaire hoofdstad van de regio.
Overmorgen 02:55 - 03:15
S4 · 3 · Bij het Comomeer proeft Gino D'Acampo een populair drankje: de Bellini. Hij gaat op zoek naar de geheime ingrediënten van deze lokale specialiteit. Samen met enkele vissers maakt hij het broedseizoen van de agone mee, een zeldzame haringsoort die maar 15 dagen per jaar tot aan de oppervlakte van het meer komt.
Overmorgen 03:15 - 03:40
S4 · 4 · Umbrië is ongetwijfeld het groene hart van Italië, maar het is tegelijk ook een regio met ontelbaar veel charmante dorpjes. Gino D'Acampo begint in het mooie Spoleto, waar linzen centraal staan in de keuken. Daarna trekt hij naar Norcia, de culinaire hoofdstad van de regio.
Overmorgen 08:55 - 09:30
S4 · 3 · Bij het Comomeer proeft Gino D'Acampo een populair drankje: de Bellini. Hij gaat op zoek naar de geheime ingrediënten van deze lokale specialiteit. Samen met enkele vissers maakt hij het broedseizoen van de agone mee, een zeldzame haringsoort die maar 15 dagen per jaar tot aan de oppervlakte van het meer komt.
Overmorgen 09:30 - 10:00
S4 · 4 · Umbrië is ongetwijfeld het groene hart van Italië, maar het is tegelijk ook een regio met ontelbaar veel charmante dorpjes. Gino D'Acampo begint in het mooie Spoleto, waar linzen centraal staan in de keuken. Daarna trekt hij naar Norcia, de culinaire hoofdstad van de regio.
Overmorgen 14:05 - 14:45
S4 · 4 · Umbrië is ongetwijfeld het groene hart van Italië, maar het is tegelijk ook een regio met ontelbaar veel charmante dorpjes. Gino D'Acampo begint in het mooie Spoleto, waar linzen centraal staan in de keuken. Daarna trekt hij naar Norcia, de culinaire hoofdstad van de regio.
20 april 2025 14:25 - 15:00
S4 · 3 · Bij het Comomeer proeft Gino D'Acampo een populair drankje: de Bellini. Hij gaat op zoek naar de geheime ingrediënten van deze lokale specialiteit. Samen met enkele vissers maakt hij het broedseizoen van de agone mee, een zeldzame haringsoort die maar 15 dagen per jaar tot aan de oppervlakte van het meer komt.