Nieuws
Keuringsdienst van waarde over leverworst
Jef Willemsen
  ·    ·  
LAATSTE UPDATE: 30-06-21 14:04
Leverworst komt bij allerlei gelegenheden op tafel. De rol, bestaande uit restvlees zoals lever, kop en spek, kostte in 2014 maar 62 cent voor een halve kilo. De keuringsdienst zoekt uit hoe dat zo goedkoop kan. De verslaggevers bezoeken onder anderen een ambachtelijke slager om te zien hoe de worst wordt gemaakt. Die slager denkt dat het onmogelijk is om het product voor zo weinig geld te maken.
62 cent
Op naar de fabriek dus, waar de worsten in grote aantallen van de machines rollen. Het lijkt op die manier goedkoper, maar er worden wel extra's toegevoegd, zoals conserveermiddelen. Daarom komt een tweede vraag aan bod in het programma: als leverworst niet voor 62 cent gemaakt kan worden, wie lijdt er dan verlies? De verslaggevers gaan op zoek naar het antwoord. (HH)
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLach, huil en gruwel mee met het veelzijdige filmaanbod van Paramount Network
Als er één zender een rijk filmaanbod heeft, is het Paramount Network wel. Deze week zie je dan ook onder meer de komedie The Money Pit, horrorfilms als Us en Get Out en de sciencefiction komedie The World's End.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 11:02Johnny de Mol krijgt een eigen radioprogramma
10:063FM dj’s Barend, Sophie en Wijnand in Glazen Huis 2024
08:47De TV van gisteren: Nicolette stuurt kandidaat abrupt naar huis in Expeditie Robinson
06:47Vanavond op TV: Hunted, De bondgenoten, Jungle Cruise
21:48Kijkers Miljoenenjacht in shock door nietsverhullende badjas thuiswinnaar: 'Ik ben van slag'