Nieuws
Hoeveel graan past er in een brood?
Redactie TVgids.nl
  ·  De bakker bakt broden van graan, maar er zijn inmiddels steeds meer broden te vinden die de term meergranen meekrijgen. Dat betekent dus dat bakkers tegenwoordig broden met méér graan bakken. De Keuringsdienst van waarde wil weten hoe dit zit en onderzoekt hoeveel meer graan de bakkers dan wel niet in een brood stoppen.
Is meer graan ook beter
Een blik in de supermarkten leert dat brood allang niet meer het enige product is dat meergranen bevat: dit geldt ook voor beschuit, pannenkoeken en tortilla’s. Ook de grote fabrikanten verwerken blijkbaar dus veel meer graan in hun producten. Meer zal wel beter zijn, denkt de consument, maar klopt dat ook? De Keuringsdienst gaat langs bij een ambachtelijke bakker, een molen en een fabriek om alles over meergranen te weten te komen.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 13:11Dramaserie over Hoe overleef ik-boek in de maak
12:19Reality gameshow Muscles & Brains verhuist naar ander tijdstip
11:02Johnny de Mol krijgt een eigen radioprogramma
10:063FM dj’s Barend, Sophie en Wijnand in Glazen Huis 2024
08:47De TV van gisteren: Nicolette stuurt kandidaat abrupt naar huis in Expeditie Robinson