Nieuws
Lekkerbekje van Pangasius
CTR
  ·  Lekker hoor, tijdens het shoppen op zaterdagmiddag, op het strand bij een dagje uitwaaien. Het lekkerbekje is een oer-Hollandse lekkernij, maar aan wat voor visje knabbelen we precies? Keuringsdienst van waarde maakt een rondje langs de frituurpannen van viswinkels en ontdekt dat er van alles onder de knapperige korst kan opduiken. Van oudsher is een lekkerbekje gemaakt van wijting of kabeljauw, maar er gaat ook heek-, schelvis- en zelfs pangasiusfilet in. Die laatste vissoort is met de beste wil van de wereld niet oer-Hollands te noemen. Daarbij is het een zoetwatervis. De ‘Aziatische tong’ komt oorspronkelijk uit Vietnam en wordt massaal gekweekt in de Mekong Delta. Een beproefd alternatief voor witvis, maar mag hij ook doorgaan voor een lekkerbekje?
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsPartnerbijdrage
Derde seizoen van The Madame Blanc Mysteries te zien bij BBC First
Geniet jij ook altijd zo van The Madame Blanc Mysteries? Zorg dan dat je naar BBC First schakelt, want daar gaat het nieuwste seizoen van start!Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 14:40Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn bijna terug met Even tot Hier: 'We hebben geen tijd te verliezen'
13:40Zo kijk je gratis én live naar Amerikaanse zenders tijdens de spannende verkiezingsnacht
13:11Dramaserie over Hoe overleef ik-boek in de maak
12:19Reality gameshow Muscles & Brains verhuist naar ander tijdstip
11:02Johnny de Mol krijgt een eigen radioprogramma