© HBO Max

Video

Binge nu het spectaculaire House of the Dragon seizoen 2 op HBO MAX

Redactie TVgids ism HBO Max

  ·     ·  
Delen
De laatste aflevering van seizoen 2 van House of the Dragon staat vandaag op HBO Max en dat betekent maar één ding; alle acht afleveringen zijn nu in een keer te bekijken! En geloof ons, ze zijn de moeite waard.

We keken met z’n allen lang uit naar dit tweede seizoen vol Targaryans, Lannisters, Hightowers en Starkes en toen het arriveerde, viel het bepaald niet tegen. Waar in seizoen 1 alles rustig werd neergezet voor de Dance of the Dragons, de bloederige burgeroorlog om de IJzeren Troon tussen Aegon II en zijn halfzuster Rhaenyra, barst de strijd in seizoen 2 echt los.

Draken

Een hoofdrol in die oorlog is weggelegd voor de machtige draken waarvan we in seizoen 1 nog slechts af en toe een glimp opvingen maar die nu in volle glorie te bewonderen zijn. Vhagar, Meleys, Vermax, Seasmoke en de andere draken krijgen volop zendtijd.

Intro

Behalve van draken loopt House of the Dragon natuurlijk ook weer over van de verhaallijnen vol met vuile politieke spelletjes, intriges, een beetje seks en fascinerende werelden die er stuk voor stuk geweldig uitzien. Dat geldt trouwens ook voor de intro waarin de geschiedenis van de grote koningshuizen op een wandtapijt tot leven komt, dus sla dat vooral niet over.

Seizoen 3

Dat de laatste aflevering van seizoen 2 nu online staat, betekent natuurlijk ook slecht nieuws. We moeten weer een tijdje wachten op de volgende reeks. Het goede nieuws is dat seizoen 3 er sowieso gaat komen. Het is een kwestie van geduld, rustig wachten op de dag. Tot seizoen 3 van House of the Dragon op HBO Max begint.

  Advertisement

Wat je verder niet mag missen

Alle tips
Toon meer tips