Televisie
Het voorjaar dringt door in de keuken van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven
Esther Hut
  ·    ·  
LAATSTE UPDATE: 12-03-24 13:34
Stamppotten, erwtensoep en stoofschotels maken voorlopig even pas op de plaats. Nu vandaag de astronomische lente begint, is het tijd voor lichtere gerechten. Kok Hugo Kennis gaat in deze tijd van het jaar over naar minder zware smaken. Daarbij kiest hij voor lichte soepen, maaltijdsalades en bladgroenten zoals jonge spinazie en veldsla, vertelde hij al eens.
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven
Ook heeft de kok een ultiem lenterecept: een lekkere voorjaarssoep vol verse groenten. Kennis is daarnaast gek op witte asperges. “Wat hou ik daarvan!” Eten maakt volgens hem emotioneel veel los. “Als de zon gaat schijnen na een grijze winter en je eet een makkelijk verteerbaar lentegerecht, dan voel je je ook lichter.”
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsDe populaire serie Father Brown is terug bij BBC First voor het elfde seizoen
Kun jij geen genoeg krijgen van Father Brown? Zorg dan dat je op 20 mei voor de buis zit. Dan start namelijk het nieuwste seizoen van de geliefde detectiveserie bij BBC First.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 10:28Komt Een Man Bij De Dokter keert terug voor zesde reeks
10:14Huub Stapel en Nynke de Jong maken Het Vuur van de Friezen
09:31De TV van gisteren: Liefde voor het landgoed goed voor zilver op primetime
06:47Vanavond op TV: Safe home, Oh, wat een jaar!, From Dusk Till Dawn
16:31Geen vervolging in zaak Maxime Meiland