TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Chef-kok Hans van Wolde heeft met Beluga in Maastricht twee Michelinsterren, maar na 22 jaar in het toprestaurant stopt hij in juni 2019 om een half jaar rust te nemen en zich dan te storten op zijn nieuwe avontuur: het restaurant Brut 172 op landgoed Reijmerstok, tien minuten van Maastricht.
De serie Brut, dromen onder grote druk volgt de smaakkunstenaar twee jaar lang. De stress die hij jarenlang voelde om met Beluga een derde Michelinster te verdienen is hij kwijt, maar Van Wolde legt zichzelf nieuwe druk op: Brut 172 moet het mooiste en beste restaurant van Nederland worden. Dat gaat zelfs voor een gelauwerde chef-kok niet vanzelf: Van Wolde vindt steeds opnieuw obstakels op zijn weg. En dan gaat vijf dagen na de opening van Brut 172 het land in lockdown...
Volgers hopen dat foto van Frans Bauer een grapje is
13:18B&B Vol Liefde-koppel Robert Jan en Suzanne geven update over relatiestatus
11:23NOS schrapt jaarlijkse uitzending schansspringen op nieuwjaarsdag
11:00In Memoriam 2024 deel 1: Een laatste groet aan de sterren
09:31Plottwist tijdens check-out ceremonie in Paradise Hotel