Nieuws
Nieuw avontuur na Michelinsterren
Chef-kok Hans van Wolde heeft met Beluga in Maastricht twee Michelinsterren, maar na 22 jaar in het toprestaurant stopt hij in juni 2019 om een half jaar rust te nemen en zich dan te storten op zijn nieuwe avontuur: het restaurant Brut 172 op landgoed Reijmerstok, tien minuten van Maastricht.
Stress bij Beluga
De serie Brut, dromen onder grote druk volgt de smaakkunstenaar twee jaar lang. De stress die hij jarenlang voelde om met Beluga een derde Michelinster te verdienen is hij kwijt, maar Van Wolde legt zichzelf nieuwe druk op: Brut 172 moet het mooiste en beste restaurant van Nederland worden. Dat gaat zelfs voor een gelauwerde chef-kok niet vanzelf: Van Wolde vindt steeds opnieuw obstakels op zijn weg. En dan gaat vijf dagen na de opening van Brut 172 het land in lockdown...
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 07:51Gisteren in Het Sinterklaasjournaal: De Sint kan zelfs niet meer paardrijden
06:47Vanavond op TV: Zing!, 3 Minutes of fame: It's your lucky day, Lawrence of Arabia
22:08Dit zijn de afvallers van aflevering 2 van The Masked Singer 2024
22:00Deze BN'ers zitten volgens jullie in de pakken van The Masked Singer 2024
21:55Wie is De Struisvogel in The Masked Singer 2024?