TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Leverworst komt bij allerlei gelegenheden op tafel. De rol, bestaande uit restvlees zoals lever, kop en spek, kostte in 2014 maar 62 cent voor een halve kilo. De keuringsdienst zoekt uit hoe dat zo goedkoop kan. De verslaggevers bezoeken onder anderen een ambachtelijke slager om te zien hoe de worst wordt gemaakt. Die slager denkt dat het onmogelijk is om het product voor zo weinig geld te maken.
Op naar de fabriek dus, waar de worsten in grote aantallen van de machines rollen. Het lijkt op die manier goedkoper, maar er worden wel extra's toegevoegd, zoals conserveermiddelen. Daarom komt een tweede vraag aan bod in het programma: als leverworst niet voor 62 cent gemaakt kan worden, wie lijdt er dan verlies? De verslaggevers gaan op zoek naar het antwoord. (HH)
De TV van gisteren: Niels van der Laan en Jeroen Woe laten Even Tot Hier-kijkers met groot vraagteken achter
06:47Vanavond op TV: Scrooge live, Expeditie Robinson, Mean Girls
00:01Advent dag 22 | Geniet van de jubileumeditie van Scrooge Live
23:00Dit zijn de elf potentiële deelnemers van B&B Vol Liefde 2025
21:51Raymond van Barneveld 'genaaid' op WK Darts 2025