Nieuws
Een smeuïge aflevering van Keuringsdienst Van Waarde
Judith Regeling
  ·  Tijdens een vakantie in Frankrijk stuitte de presentatoren van Keuringsdienst Van Waarde op iets vreemds. Iets wat Nederlanders wegsnijden, daar smullen de Fransen juist van: het korstje van de kaas. Maar waarom en waar is ie van gemaakt? Het belooft een heerlijk smeuïge aflevering te worden, dat is wel zeker.
Martin Schyns
Iemand die alles weet over kaas, korstjes en jasjes van het gele goud is kaasmaker Martin Schyns. Hij maakt namelijk altijd een natuurkorstkaas in plaats van de bekende kaascoating die we in Nederland kennen. "Natuurkorstkaas rijpt veel complexer en mag schimmelen. De schimmel stuurt enzymen naar binnen en dat zorgt voor een andere smaak: zacht romig, iets zoets. Het kan naar blauwschimmel neigen", geeft hij alvast en tipje van de sluier weg.
Benieuwd? Je hoort er vanavond om 20:25 uur meer over in Keuringsdienst Van Waarde.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsPartnerbijdrage
Derde seizoen van The Madame Blanc Mysteries te zien bij BBC First
Geniet jij ook altijd zo van The Madame Blanc Mysteries? Zorg dan dat je naar BBC First schakelt, want daar gaat het nieuwste seizoen van start!Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 13:11Dramaserie over Hoe overleef ik-boek in de maak
12:19Reality gameshow Muscles & Brains verhuist naar ander tijdstip
11:02Johnny de Mol krijgt een eigen radioprogramma
10:063FM dj’s Barend, Sophie en Wijnand in Glazen Huis 2024
08:47De TV van gisteren: Nicolette stuurt kandidaat abrupt naar huis in Expeditie Robinson