TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Een dampend bord pasta, daar strooit de liefhebber graag wat geraspte kaas overheen. Maar welke kaas moet dat dan zijn? Geen makkelijk vraagstuk, merkt Keuringsdienst van waarde. De voorkeur gaat natuurlijk uit naar de echte Parmezaan uit Italië, hét land van de pasta. Maar nu blijkt dat er ook Nederlanders zijn die zeggen de typische Italiaanse kaas te kunnen maken. Klopt dat en hoe doen ze dat? En hoe moet die dan eigenlijk smaken?
Ersin Kiris bezoekt een Italiaanse kaasrijper die op die laatste vraag in elk geval een antwoord heeft. Marijn Frank reist af naar Italië, waar een fabriek de bekende geraspte kaas in zakjes maakt. En Sofie van den Enk gaat langs bij een kaaswinkel in Nederland. Hoe bedreven zijn ze daar in het maken van Italiaanse kaas? (HH)
Partnerbijdrage
Vanavond op TV: Strijders, Lang leve de liefde, Morbius
20:09De TV van gisteren: Ontknoping Make up your mind geen match voor Even tot hier
13:04SBS-weerman voorspelt zonnig begin van de meimaand
12:47Lubach-item over dure boodschappen gaat viral: 'Eerste hit bij RTL'
12:05Gordon blikt terug op Koningsdag: 'Even wuiven naar het volk!'