Nieuws
Keuringsdienst van waarde over echte nepkaas
Jef Willemsen
  ·  Een dampend bord pasta, daar strooit de liefhebber graag wat geraspte kaas overheen. Maar welke kaas moet dat dan zijn? Geen makkelijk vraagstuk, merkt Keuringsdienst van waarde. De voorkeur gaat natuurlijk uit naar de echte Parmezaan uit Italië, hét land van de pasta. Maar nu blijkt dat er ook Nederlanders zijn die zeggen de typische Italiaanse kaas te kunnen maken. Klopt dat en hoe doen ze dat? En hoe moet die dan eigenlijk smaken?
Echte nepkaas
Ersin Kiris bezoekt een Italiaanse kaasrijper die op die laatste vraag in elk geval een antwoord heeft. Marijn Frank reist af naar Italië, waar een fabriek de bekende geraspte kaas in zakjes maakt. En Sofie van den Enk gaat langs bij een kaaswinkel in Nederland. Hoe bedreven zijn ze daar in het maken van Italiaanse kaas? (HH)
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLach, huil en gruwel mee met het veelzijdige filmaanbod van Paramount Network
Als er één zender een rijk filmaanbod heeft, is het Paramount Network wel. Deze week zie je dan ook onder meer de komedie The Money Pit, horrorfilms als Us en Get Out en de sciencefiction komedie The World's End.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 11:02Johnny de Mol krijgt een eigen radioprogramma
10:063FM dj’s Barend, Sophie en Wijnand in Glazen Huis 2024
08:47De TV van gisteren: Nicolette stuurt kandidaat abrupt naar huis in Expeditie Robinson
06:47Vanavond op TV: Hunted, De bondgenoten, Jungle Cruise
21:48Kijkers Miljoenenjacht in shock door nietsverhullende badjas thuiswinnaar: 'Ik ben van slag'