TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Een dampend bord pasta, daar strooit de liefhebber graag wat geraspte kaas overheen. Maar welke kaas moet dat dan zijn? Geen makkelijk vraagstuk, merkt Keuringsdienst van waarde. De voorkeur gaat natuurlijk uit naar de echte Parmezaan uit Italië, hét land van de pasta. Maar nu blijkt dat er ook Nederlanders zijn die zeggen de typische Italiaanse kaas te kunnen maken. Klopt dat en hoe doen ze dat? En hoe moet die dan eigenlijk smaken?
Ersin Kiris bezoekt een Italiaanse kaasrijper die op die laatste vraag in elk geval een antwoord heeft. Marijn Frank reist af naar Italië, waar een fabriek de bekende geraspte kaas in zakjes maakt. En Sofie van den Enk gaat langs bij een kaaswinkel in Nederland. Hoe bedreven zijn ze daar in het maken van Italiaanse kaas? (HH)
De TV van gisteren: Niels van der Laan en Jeroen Woe laten Even Tot Hier-kijkers met groot vraagteken achter
06:47Vanavond op TV: Scrooge live, Expeditie Robinson, Mean Girls
00:01Advent dag 22 | Geniet van de jubileumeditie van Scrooge Live
23:00Dit zijn de elf potentiële deelnemers van B&B Vol Liefde 2025
21:51Raymond van Barneveld 'genaaid' op WK Darts 2025