Nieuws
De echte pasta carbonara in Keuringsdienst Van Waarde
Judith Regeling
  ·  Pasta carbonara: een op het oog simpel klassiek Italiaans gerecht dat nog verdraaid lastig is om te maken. Althans, als je het originele recept volgt. De Keuringsdienst Van Waarde merkte dat er tal van recepten zijn en dan met name van de romige, witte saus die over de spaghetti wordt gegoten. Daar komt bij dat er tegenwoordig ook carbonarakruiden worden verkocht en er zelfs diepvriespizza’s carbonara in de schappen van de supermarkten liggen.
Pasta Carbonara
De grote vraag is: wat is nu de echte carbonara? Moeten er op het eind rauwe eieren door de pasta worden geroerd? Mag er eigenlijk wel room, of zelfs melk bij? De Italianen gebruiken zo min mogelijk ingrediënten en zijn nogal strikt als het gaat om de bereiding. Zelfs de kaassoort is heilig voor de perfecte carbonara.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 09:56Tatjana Šimic heeft een rol in de spin-off van Flodder
09:30Gisteren in Het Sinterklaasjournaal: de Pieten vechten om de laatste cadeautjes
08:47De TV van gisteren: Kijkers keihard over gasten in Boerderij van Dorst
06:47Vanavond op TV: De Bevers verleggen grenzen, Furious 7, Scary Movie 5
01:12Komende week in GTST: Losgekoppelde levens en de zorgwekkende ziekenboeg