Nieuws
Leren over gisten en rijpen in De smaak van Joël
Joël Broekaert is terug met een nieuw programma: De smaak van Joël. Eerder dan in zijn vorige serie - De 5 smaken van Joël - waarin hij de vijf basissmaken ontdekte, duikt de culinair journalist nu in de wereld van de kookprocessen. Wat gebeurt er met voedsel voordat het op een bord komt? Om erachter te komen welk proces daar aan vooraf gaat, trekt Joël de wereld in. Hij praat met wetenschappers, chef en smaakmakers.
Fantastische plekken
In elke aflevering staat een proces centraal waarover Joël iets probeert te leren. In totaal zijn het er zes: garen, stollen, lucht toevoegen, aroma’s, gisten en rijpen. Ook voor zijn vorige programma moest Joël veel reizen. “In drie maanden ben ik op veel fantastische plekken geweest”, vertelde hij daarover in NRC. “Ik voelde me net Kuifje.”
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 07:51Gisteren in Het Sinterklaasjournaal: De Sint kan zelfs niet meer paardrijden
06:47Vanavond op TV: Zing!, 3 Minutes of fame: It's your lucky day, Lawrence of Arabia
22:08Dit zijn de afvallers van aflevering 2 van The Masked Singer 2024
22:00Deze BN'ers zitten volgens jullie in de pakken van The Masked Singer 2024
21:55Wie is De Struisvogel in The Masked Singer 2024?