Nieuws
Schapentestikels en worstenbroodjes
In Libanon krijgen Sergio Herman en Axel Daeseleire schapentestikels en 'schapenkontvet' voorgeschoteld. Likken ze hun vingers erbij af of laten de mannen dit onderdeel van de Libanese keuken toch even aan zich voorbijgaan? Die keuken kenmerkt zich vooral door de vele kruiden en de verse groenten die worden gebruikt, zoals de twee ontdekken in Sergio & Axel: Van de kaart.
Sfiha Baalbakiye
Herman is helemaal weg van een andere specialiteit, de ‘Sfiha Baalbakiye’, een soort worstenbroodje. Een deel van het genot is het werk dat hij ervoor moet doen. De liefhebber koopt eerst zelf het vlees bij de slager en loopt vervolgens naar de bakker, die er een worstenbroodje van maakt. Op een geitenboerderij in de bergen proeven Herman en zijn compagnon de lekkerste geitenkaas ooit.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 09:56Tatjana Šimic heeft een rol in de spin-off van Flodder
09:30Gisteren in Het Sinterklaasjournaal: de Pieten vechten om de laatste cadeautjes
08:47De TV van gisteren: Kijkers keihard over gasten in Boerderij van Dorst
06:47Vanavond op TV: De Bevers verleggen grenzen, Furious 7, Scary Movie 5
01:12Komende week in GTST: Losgekoppelde levens en de zorgwekkende ziekenboeg