TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Van onze partners
Loopt het YouTube kanaal dat jij runt niet zo op rolletjes? Stromen de abonnees nog niet binnen zoals jij het had gehoopt? Wees dan niet getreurd, want je kunt op veel social media platformen volgers, likes, comments en views kopen. Dat laatste kan erg bevorderlijk zijn voor jouw YouTube kanaal.
Waarom zijn views zo belangrijk?
Hoe meer views je hebt, hoe meer mensen er mogelijk interactie maken met jouw video, waardoor er op zijn beurt nog meer mensen jouw video’s voorgeschoteld zullen krijgen. Deze views zijn wel jouw toekomstige abonnees. Hierdoor wil je er goed op inspelen.
Hoe kunnen gekochte views je helpen bij het groeien op YouTube?
Hoe meer views je hebt op een video, hoe meer mensen de desbetreffende video te zien krijgen. Hierdoor kun je door het kopen van views meer mensen jouw kanaal laten vinden. Om jouw video of kanaal een boost te geven kun je YouTube views kopen.
Wie kopen views?
Views kopen is iets waar veel stigma op ligt. Veel mensen beginnen in eerste instantie met YouTube puur omdat ze het leuk vinden. En niet om de hoeveelheid abonnees die ze hopen te krijgen. Hierdoor kan het lijken alsof mensen die abonnees kopen geen passie hebben voor wat ze doen, omdat het meer lijkt te gaan om de cijfertjes. Terwijl het kopen van views jouw YouTube account ook een kickstart kan geven.
Hoe werkt het kopen van views?
Als je nu dan toch nieuwsgierig bent geworden naar het kopen van views, gaan we je haarfijn uitleggen hoe zo’n proces nou eigenlijk in werking gaat. Je hebt verschillende aanbieders, die voor verschillende prijzen verschillende aantallen verkopen. Dit gaat dus van views en abonnees. Je kunt zelfs enorm grote aantallen views kopen. Vaak staan die dan niet meteen op je kanaal, maar na een paar dagen. Zo lijkt het meer een organische groei. Meer weten over het kopen van views? Zoek dan op 'views kopen YouTube' en vind hier alle informatie.
Hoe groei je organisch op YouTube?
Naast het kopen van views kun je jouw kanaal nog een extra boost geven door ook te focussen op organische groei. Toch is het lastig om organisch te groeien. Er zijn bepaalde methodes die je kunt toepassen waardoor het algoritme voorkeur naar jou verleent, maar dit is niet meteen de sleutel naar een succesvol kanaal. Het hele plaatje moet nou eenmaal kloppen. YouTube kijkt nou eenmaal naar dit hele plaatje. Hier volgen een aantal beknopte tips die jou kunnen helpen om toch organisch groei te doormaken.
Tip 1. Werk samen met andere YouTubers
Door samen te werken met andere YouTubers breng je jezelf onder de aandacht bij het publiek van de ander. Hierdoor ontstaat een soort wisselwerking waar je allebei van kan profiteren als je ongeveer hetzelfde aantal abonnees hebt. Hierdoor spreek je afhankelijk van de persoon ook een hele andere doelgroep aan.
Tip 2. Schrijf een uitgebreide omschrijving
Je kunt een omschrijving bij je video’s zetten. Dit is functie die veel YouTubers niet uitgebreid invullen, omdat zij er niet van uitgaan dat kijkers dit lezen en er dus daarom ook geen beschrijving in plaatsen. Het gebruiken van een beschrijving is wel bevorderlijk voor je video, omdat je hier ook bepaalde keywords en hashtags in kunt gebruiken die jouw video ook beter kunnen laten scoren.
Een omschrijving van rond de 200 woorden is voldoende en focus je dan met name op de eerste drie zinnen. Die dienen de belangrijkste informatie te bevatten en kunnen de doorslaggevende factor zijn voor de kijker om de video daadwerkelijk aan te klikken.
Tip 3. Gebruik een goede thumbnail
Natuurlijk is de thumbnail het eerste wat de kijkers zien voordat ze op jouw video klikken. Deze thumbnail moet dus uitnodigend zijn. Zo pak je tussen allerlei andere video’s meteen de aandacht van de kijker. Dat is natuurlijk erg belangrijk. Net als de omslag van een boek of de cover van een magazine. Je pakt hetgeen dat er aanlokkelijk uit ziet. Dat zijn in dit geval de thumbnail en titel. Die halen de kijker binnen. YouTube geeft bij het posten al een aantal opties waaruit je kunt kiezen. Die kun je zeker gebruiken, maar deze zijn vaak van slechte kwaliteit en onduidelijk.
Tip 4. Wees zelf actief op YouTube
Het kan enorm lastig zijn om vanaf nul te beginnen op YouTube. Probeer daarom zelf actief te zijn op YouTube, zo kunnen de kijkers en mogelijk toekomstige abonnees jou vinden. Dit kan je doen door andere kanalen te zoeken die populair zijn en wellicht dezelfde doelgroep hebben. Comment bijvoorbeeld pakkende comments op deze video’s. Zo val je op en zullen anderen jou kanaal ook een bezoekje brengen.
Tip 5. Gebruik tags
Ook tags worden vaak vergeten in te vullen door YouTubers. Dankzij tags worden jouw filmpjes sneller gevonden door toekomstige kijkers. Vraag je dan ook af welke tags de video het beste omschrijven. Denk aan een plaats of het onderwerp. Verplaats je in de kijker. Wat zouden zij invullen als ze op deze video zouden stuiten?
'Grote afwezige' Buddy vanavond te zien in reallifesoap Gerard Joling
11:53Albert Verlinde hoopt dat hij dit programma mag gaan presenteren
10:44Netflix deelt eerste beelden en startdatum van satirische serie Voetbalouders
10:10De TV van gisteren: kijkers zien confrontatie in start Bureau Onrecht bijna uit de hand lopen
10:006 onvergetelijke momenten van Eva van Dongen en Floris Wolfs in Flikken Maastricht