TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
De snackbar, het Chinees-Indische restaurant en een bord vol aardappelen, groenten en vlees: ze behoren allemaal tot de Nederlandse eetgewoontes, maar waar komen die toch vandaan en zit er eigenlijk wel toekomst in? Yvette van Boven zoekt het uit in het derde seizoen van Streken van Van Boven, waarin de kok als eerste teruggaat naar haar jeugd in Limburg.
Als er één gerecht in veelvoud te vinden is, is het wel zuurvlees - bij voorkeur vergezeld door een frietje en een klodder mayonaise. Van Boven wil weten of het in azijn, appelstroop en ontbijtkoek gegaarde stoofvlees echt uit Limburg komt en zo ja, wat de mijnwerkers en hun paarden hiermee te maken hebben. Ze proeft het originele recept, maar bereidt ook haar eigen versie van 'zoervleisj'.
Welke show heeft tussen 1 november 2024 en 31 januari 2025 de meeste indruk op jou gemaakt? Het is tijd om dat nu te laten weten!
Johan Derksen laat zich uit over deelname The Golden Bachelor
10:40De TV van gisteren: The Headliner ook met Marieke Elsinga niet naar de top
10:15Hugo, Froukje en Tom verklappen details nieuwe seizoen Eigen huis en tuin lekker leven
09:41Katja Schuurman onthult: 'Dit vond ik jammer aan GTST comeback'
09:18Derk Bolt wast handen in onschuld na Spoorloos-debacle: 'Zaak van KRO-NCRV'