TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
De snackbar, het Chinees-Indische restaurant en een bord vol aardappelen, groenten en vlees: ze behoren allemaal tot de Nederlandse eetgewoontes, maar waar komen die toch vandaan en zit er eigenlijk wel toekomst in? Yvette van Boven zoekt het uit in het derde seizoen van Streken van Van Boven, waarin de kok als eerste teruggaat naar haar jeugd in Limburg.
Als er één gerecht in veelvoud te vinden is, is het wel zuurvlees - bij voorkeur vergezeld door een frietje en een klodder mayonaise. Van Boven wil weten of het in azijn, appelstroop en ontbijtkoek gegaarde stoofvlees echt uit Limburg komt en zo ja, wat de mijnwerkers en hun paarden hiermee te maken hebben. Ze proeft het originele recept, maar bereidt ook haar eigen versie van 'zoervleisj'.
Muziekfeest verruilt het plein voor andere locatie
10:54KRO-NCRV zendt uitvaart van paus Franciscus live uit
10:47Video: Drama in The Real Housewives van het Zuiden: ‘Uitspraken van dat Mexicaantje kunnen niet door de beugel’
10:00De Rijdende Rechter past Mascha de Rooij als een jas: 'Ik ben wel echt oplossingsgericht'
09:40'RTL Boulevard deze zomer twee keer per avond te zien'