TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
De snackbar, het Chinees-Indische restaurant en een bord vol aardappelen, groenten en vlees: ze behoren allemaal tot de Nederlandse eetgewoontes, maar waar komen die toch vandaan en zit er eigenlijk wel toekomst in? Yvette van Boven zoekt het uit in het derde seizoen van Streken van Van Boven, waarin de kok als eerste teruggaat naar haar jeugd in Limburg.
Als er één gerecht in veelvoud te vinden is, is het wel zuurvlees - bij voorkeur vergezeld door een frietje en een klodder mayonaise. Van Boven wil weten of het in azijn, appelstroop en ontbijtkoek gegaarde stoofvlees echt uit Limburg komt en zo ja, wat de mijnwerkers en hun paarden hiermee te maken hebben. Ze proeft het originele recept, maar bereidt ook haar eigen versie van 'zoervleisj'.
Bargasten VI samen het theater in
13:55Buddy Vedder mist Loretta Schrijver enorm: 'Het was en is een geweldige vrouw'
13:54Zo ziet de finaleweek van Big Brother 2025 eruit
13:33Carlo Boszhard hoopt dat kijkers de stellen uit Married at First Sight een eerlijke kans geven
11:22'Realityserie Yolanthe krijgt een tweede seizoen'