Televisie
De escargots staan centraal in een nieuwe aflevering van Hugo Maakt Kennis: Frankrijk
Esther Hut
  ·    ·  
LAATSTE UPDATE: 10-09-24 14:15
Slakken op het menu: voor de een een traktatie, voor de ander een gruwel. In Hugo Maakt Kennis: Frankrijk reist de naamgever van het programma naar de Bourgogne. Deze regio is onder fijnproevers niet alleen bekend vanwege de dijonmosterd en de coq au vin, maar ook vanwege zijn escargots. De wijngaardslakken uit deze streek worden over de hele wereld genuttigd.
Hugo Maakt Kennis: Frankrijk
Hugo onderzoekt hoe deze grootste Europese landslak kon uitgroeien tot een heuse delicatesse. Om antwoord te krijgen op deze vraag, spreekt hij onder meer met wijnboer Armand. Natuurlijk duikt Hugo ook nog even de keuken in.
Samen met zijn gastheer bereidt hij een feestmaal voor de dorpelingen van Chaudenay. Het spreekt voor zich dat de internationaal vermaarde slakken op tafel staan tijdens de dis.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsOntdek de tweede tussenstand van de Gouden Televizier-Ring 2024 en help jouw favoriet!
Verkiezing Met nog maar heel even te gaan tot de stembussen van de Gouden Televizier-Ring 2024 sluiten, is het hoog tijd voor een tweede tussenstand. Ontdek hieronder welke kanshebbers tot nu toe de meeste stemmen hebben ontvangen en stem mee!Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 10:15Robbert Rodenburg over Good Luck Guys: ‘Tweede seizoen is echt next level’
10:06De eerste beelden en startdatum van Dolly for President zijn hier
09:40Komende week in GTST: Abnormale aanzoeken en de collier crisis
08:55De TV van gisteren: Nieuw seizoen Casa di Beau prima uit de startblokken
06:47Vanavond op TV: Break free, Het roer om, 2012