TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Slakken op het menu: voor de een een traktatie, voor de ander een gruwel. In Hugo Maakt Kennis: Frankrijk reist de naamgever van het programma naar de Bourgogne. Deze regio is onder fijnproevers niet alleen bekend vanwege de dijonmosterd en de coq au vin, maar ook vanwege zijn escargots. De wijngaardslakken uit deze streek worden over de hele wereld genuttigd.
Hugo onderzoekt hoe deze grootste Europese landslak kon uitgroeien tot een heuse delicatesse. Om antwoord te krijgen op deze vraag, spreekt hij onder meer met wijnboer Armand. Natuurlijk duikt Hugo ook nog even de keuken in.
Samen met zijn gastheer bereidt hij een feestmaal voor de dorpelingen van Chaudenay. Het spreekt voor zich dat de internationaal vermaarde slakken op tafel staan tijdens de dis.
Waarom zijn er de hele tijd herhalingen van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven?
15:20Sjorleone won Paradise Hotel door met 'schoenen te schuiven'
13:48Bizarre aandoeningen in het tweede seizoen van Je Zal het Maar Hebben Junior
12:50Deze programma's vervangen De Slimste Mens op NPO 1
11:06Wanneer is Chateau Meiland weer terug op tv?