TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Waar in Nederland en andere Europese landen zout door het eten gaat, is in de Zuidoost-Aziatische keuken vissaus als smaakversterker onmisbaar. Het gebruik ervan gaat al terug tot de oudheid: al in de Romeinse tijd was het een populair ingrediënt. In de schappen van de supermarkten zijn tegenwoordig verschillende soorten en smaken vissaus te vinden. Sommige daarvan bevatten alleen vis en zout, aan andere worden kruiden en specerijen toegevoegd.
De Keuringsdienst van Waarde gaat in deze aflevering op ontdekkingstocht naar de achtergrond van vissaus. Bijvoorbeeld om uit te zoeken welke vissoorten als basis worden gebruikt, maar ook om te vragen waarom er soms maar een heel klein beetje vis in het brouwsel zit en vooral hoe vissaus eigenlijk gemaakt wordt.
MAX komt met serie over wielerclubs
10:55Bijzonder: Deelnemers Mr. Frank Visser worden na uitspraak weer vrienden
10:03Hans Klok heeft een rol te pakken in deze bekende serie
10:00Only Joling maakt eindelijk zijn debuut op RTL 4: 'Ben er trots op'
08:32De TV van gisteren: Maarten wordt high door truffelthee in nieuw seizoen Wortelboer & Van Rossem