Televisie
Anna Gimbrère en Sosha Duysker van start met Restaurant van de Toekomst
Janine van Rooden
  ·    ·  
LAATSTE UPDATE: 08-09-23 15:09
De beste toekomstbestendige nasi, dat is de inzet van Restaurant van de Toekomst. Hierin geven presentatoren Anna Gimbrère en Sosha Duysker met hulp van chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë bekende gerechten een duurzame twist. In het geval van de nasi betekent dat kweekvlees, een spiegelei van plantaardige producten en een rijstvervanger uit Senegal.
Restaurant van de Toekomst
Gimbrère vindt het belangrijk dat mensen bewuster gaan koken. "Ons huidige dieet is niet houdbaar voor de planeet", vertelt ze. En dat geldt vooral voor al het vlees dat we eten. "Het kost erg veel land en water om alle dieren te voeden. Dat land kunnen we beter gebruiken voor plantaardige voeding. Daarmee lossen we niet alleen een deel van het klimaatprobleem op, maar ook het wereldwijde voedseltekort."
Terugkijken  ·  Streamen  ·  Vooruitkijken
Ontdek hier wanneer Restaurant van de toekomst op tv is of waar je het kunt streamen. KLIK HIERWat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 06:47Vanavond op TV: Beste zangers, De verraders Halloween, Widows
16:25Lubach ontvangt 'riant salaris' en RTL-gasten niet verplicht
15:15VPRO: 'We gaan Arjen Lubach en team missen'
13:10Arjen Lubach naar RTL: dit gaat hij doen
09:55Anna Gimbrère en Herman van der Zandt krijgen een zoon