Televisie
Anna Gimbrère en Sosha Duysker van start met Restaurant van de Toekomst
Janine van Rooden
  ·    ·  
LAATSTE UPDATE: 08-09-23 15:09
De beste toekomstbestendige nasi, dat is de inzet van Restaurant van de Toekomst. Hierin geven presentatoren Anna Gimbrère en Sosha Duysker met hulp van chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë bekende gerechten een duurzame twist. In het geval van de nasi betekent dat kweekvlees, een spiegelei van plantaardige producten en een rijstvervanger uit Senegal.
Restaurant van de Toekomst
Gimbrère vindt het belangrijk dat mensen bewuster gaan koken. "Ons huidige dieet is niet houdbaar voor de planeet", vertelt ze. En dat geldt vooral voor al het vlees dat we eten. "Het kost erg veel land en water om alle dieren te voeden. Dat land kunnen we beter gebruiken voor plantaardige voeding. Daarmee lossen we niet alleen een deel van het klimaatprobleem op, maar ook het wereldwijde voedseltekort."
Terugkijken  ·  Streamen  ·  Vooruitkijken
Ontdek hier wanneer Restaurant van de toekomst op tv is of waar je het kunt streamen. KLIK HIERWat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 09:56Tatjana Šimic heeft een rol in de spin-off van Flodder
09:30Gisteren in Het Sinterklaasjournaal: de Pieten vechten om de laatste cadeautjes
08:47De TV van gisteren: Kijkers keihard over gasten in Boerderij van Dorst
06:47Vanavond op TV: De Bevers verleggen grenzen, Furious 7, Scary Movie 5
01:12Komende week in GTST: Losgekoppelde levens en de zorgwekkende ziekenboeg