Nieuws
Koken: Yvette van Boven en de garnalencocktail 2.0
Jef Willemsen
  ·    ·  
LAATSTE UPDATE: 02-07-21 08:58
De streken van Van Boven zet in deze herhaling koers naar Scheveningen, waar ze een elegante garnalencocktail 2.0 maakt van zelfgepelde garnalen. Ze proeft versgerookte schar en bakt een visje aan boord van een van de schepen.
Yvette van Boven
Yvette van Boven draagt graag haar culinaire kennis over. Haar boek Home made basics viel zo in de smaak bij kenners dat ze er het Gouden Kookboek mee won, de prijs voor het beste kookboek van het jaar.
Yvette is trots op haar receptenbundel omdat het teruggaat naar de essentie van het koken én mensen vindingrijk maakt: "Alles wordt gerecycled. Als je thee over hebt, dan kun je daar bijvoorbeeld rozijnen in wellen en daar weer een cake van maken.”
De streken van Van Boven
In het tv-programma De streken van Van Boven gaat Yvette met haar auto vol keukengerei én haar hond Hughie op culinaire roadtrip, op zoek naar lekkernijen in Nederland.
Overal waar zij komt, van boerenerven tot in de haven, maakt zij met de producten uit die streek gerechten.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsPartnerbijdrage
Derde seizoen van The Madame Blanc Mysteries te zien bij BBC First
Geniet jij ook altijd zo van The Madame Blanc Mysteries? Zorg dan dat je naar BBC First schakelt, want daar gaat het nieuwste seizoen van start!Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 13:40Zo kijk je gratis én live naar Amerikaanse zenders tijdens de spannende verkiezingsnacht
13:11Dramaserie over Hoe overleef ik-boek in de maak
12:19Reality gameshow Muscles & Brains verhuist naar ander tijdstip
11:02Johnny de Mol krijgt een eigen radioprogramma
10:063FM dj’s Barend, Sophie en Wijnand in Glazen Huis 2024