TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
De streken van Van Boven zet in deze herhaling koers naar Scheveningen, waar ze een elegante garnalencocktail 2.0 maakt van zelfgepelde garnalen. Ze proeft versgerookte schar en bakt een visje aan boord van een van de schepen.
Yvette van Boven draagt graag haar culinaire kennis over. Haar boek Home made basics viel zo in de smaak bij kenners dat ze er het Gouden Kookboek mee won, de prijs voor het beste kookboek van het jaar.
Yvette is trots op haar receptenbundel omdat het teruggaat naar de essentie van het koken én mensen vindingrijk maakt: "Alles wordt gerecycled. Als je thee over hebt, dan kun je daar bijvoorbeeld rozijnen in wellen en daar weer een cake van maken.”
In het tv-programma De streken van Van Boven gaat Yvette met haar auto vol keukengerei én haar hond Hughie op culinaire roadtrip, op zoek naar lekkernijen in Nederland.
Overal waar zij komt, van boerenerven tot in de haven, maakt zij met de producten uit die streek gerechten.
SBS6 gunt Moordfeest een nieuw seizoen
13:16Videoland deelt eerste beelden van realityshow I Kissed a Girl
13:08Vanavond in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: Brent wil een schutting omdat hij zich bekeken voelt
10:46Maarten van Rossem introduceert zijn kinderen in nieuw seizoen Wortelboer en Van Rossem
10:41'Waarom gunt Eva Jinek dit Merel Ek niet?'