TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Noa Jacobus onthult geheim van manege stunt GTST: 'We hebben het met twee paarden gedaan'
07:12Duidelijkheid over grote afwezige in realitysoap Gerard Joling
06:47Vanavond op TV: Osborne House: Een koninklijk oord, Talent unplugged, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
06:46Johan Derksen sloeg op de vlucht voor boze Paashaas
17:28Video: Johan heeft kritiek op jury The Voice en wil Anouk