TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Partnerbijdrage
Dit programma vervangt The Jump op RTL 4
10:00Daan Schuurmans over terugkeer Het Verhaal van Nederland: 'Vind het leuk om verhalen te vertellen'
09:50Winter Vol Liefde 2025: Dit is hoe de reünie afloopt
09:00De TV van gisteren: Nieuw seizoen Ik Vertrek meteen goed uit de startblokken
06:47Vanavond op TV: Bij Van Boven thuis, Overtreders, Momentum