Televisie
Sosha Duysker en Anna Gimbrère bereiden stamppot met tulpen voor in Restaurant van de Toekomst
Judith Regeling
  ·  Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Restaurant van de Toekomst
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Joël Broekaert
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Terugkijken  ·  Streamen  ·  Vooruitkijken
Ontdek hier wanneer Restaurant van de toekomst op tv is of waar je het kunt streamen. KLIK HIERWat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 07:51Gisteren in Het Sinterklaasjournaal: De Sint kan zelfs niet meer paardrijden
06:47Vanavond op TV: Zing!, 3 Minutes of fame: It's your lucky day, Lawrence of Arabia
22:08Dit zijn de afvallers van aflevering 2 van The Masked Singer 2024
22:00Deze BN'ers zitten volgens jullie in de pakken van The Masked Singer 2024
21:55Wie is De Struisvogel in The Masked Singer 2024?