TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Broekaert krijgt ook een tweede gerecht voorgeschoteld in deze aflevering over de Hollandse pot: een alternatief voor suddervlees.
Videoland deelt eerste beelden van realityshow I Kissed a Girl
13:08Vanavond in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: Brent wil een schutting omdat hij zich bekeken voelt
10:46Maarten van Rossem introduceert zijn kinderen in nieuw seizoen Wortelboer en Van Rossem
10:41'Waarom gunt Eva Jinek dit Merel Ek niet?'
09:07Vandaag Inside: 'Máxima wil naar Kenia om in de zon te liggen'