TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
Zo mis je geen moment van Boxing Influencers 2024
15:25Kijkers ergeren zich enorm aan speler op WK Darts 2025: 'Bloedirritant'
10:13Loretta Schrijver (68) kende zware jaren: 'Eigenlijk ben ik totaal ongeschikt voor de televisiewereld'
09:49Slimste Mens-jurylid Maarten van Rossem onthult: 'Ik ben niet slim'
09:33Johan Derksen (75) vreest snel te sterven zonder Vandaag inside