TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
De TV van gisteren: Winter Vol Liefde-kijkers gaan nu al los over Moniques 'moederlijke' advies
06:47Vanavond op TV: Bij Van Boven thuis, Matlock, The Foreigner
20:31John van den Heuvel in RTL Boulevard over documentaire Keith Bakker: 'Mes in de rug'
19:07Familie Wildeman (Een Huis Vol) deelt goed nieuws over pasgeboren Billie-Jean
18:28Nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle wordt heftiger dan ooit: 'Ieder voor zich'