TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Alleen bij de naam 'tiramisu' loopt veel liefhebbers van het betere dessert het water al in de mond. Dit huwelijk van biscuit, mascarpone, koffie, cacao en een stevige scheut marsalawijn is dan ook om de (lange) vingers bij af te likken. Maar duurzaam, dat is het Italiaanse toetje door al deze ingrediënten eigenlijk niet.
In Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère een alternatief te vinden. Ze schakelen hun culinaire hulptroepen in om een variant met cacaovrije chocolade en bonenvrije koffie te maken.
Verder zoeken ze ook een duurzaam alternatief voor pasta. Hoofdjurylid is Fabio Antonini, chef van het Amsterdamse restaurant Pianeta Terra. Aan hem de taak om te beoordelen of de presentatrices er chocolade van hebben weten te maken.
Op deze datum zien we de cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden
09:24De TV van gisteren: 1 miljoen kijkers zien laatste Flikken met Victor Reinier
06:47Vanavond op TV: Het Koningsdagconcert, Make up your mind, Pokémon Detective Pikachu
21:39Fans Flikken Maastricht in verwarring na laatste aflevering met Victor Reinier
19:18Ilja Gort reageert op einde wijnreeks: 'De NPO wordt gerund door dames en die hebben de pest aan mij'